معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
جایگزین سازی بیمارستان ها و تجهیز آنها جزو اولویت های استانی و کشوری است
فصل تدوین-معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: متاسفانه ما عمدتا نتوانسته ایم ظرفیتی برای ورود سرمایهگذاران و فراهم کردن مسیر مناسب برای آنان برنامه ریزی داشته باشیم و این ساختار گریبانگر کل جامعه است و مربوط به دوره خاصی هم نیست.
به گزارش خبرنگار ما؛ علی جنتی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز درنشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته دولت برگزارشده بود افزود: دانشگاه علوم پزشکی،برای غلبه به این فرآیند و علی رغم خلاء از همه سرمایهگذارها حمایت تمام عیار میکند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریزخاطر نشان شد؛تلاش مجموعه ما بر این است برای احداث بیمارستان هزار تخت خوابی و مراکز درمانی بیش از این در حوزه سرمایه گذاری ورود کنیم.
وی تاید کرد:متاسفانه بیش از ۷۰ درصد بیمارستانهای استان بالای ۶۰ سال عمر دارندو این احتمال وجود دارد که در حوادث غیر مترقبه تاب آوری لازم را نداشته باشند و لذا باید به فکر اساسی برای جایگزین سازی و تجهیز آنها که جزو اولویت های استانی و کشوری است باشیم.
جنتی خاطر نشان شد:به همین خاطر پروژه ای برای جایگزینی ۵ بیمارستان مطرح شده است که یکی از آنها بیمارستان یک هزار تخت خوابی می باشد.
وی با اشاره به طرحهای عمرانی معاونت توسعه مدیریت از اجرای ۱۸۵ هزار مترمربع پروژه ملی در استان اظهار داشت: شش هزار و ۵۰۰ مترمربع واحد بهداشتی در حال اجرا و چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع پروژه نیز در حال کلنگزنی است و ۲۷ هزار مترمربع از پروژهها توسط خیرین اجرا شده است و همچنین ۱۸۵ هزار مترمربع پروژه ملی اعم از پژوهشگاه ربع رشیدی، بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی و همچنین ۷۴ پروژه بهداشتی در حوزه منابع فیزیکی در حال اجرا است.
جنتی در ارتباط با راهاندازی ۹ سیتی اسکن در شهرستان های استان با هزینه کرد ۴۵۰ میلیارد تومانی در راه اندازی آن تجهیزات گفت: در طی دو سال اخیر ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه تجهیزات شده است و نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان نیز هزینه خواهد شد و همچنین بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای تجهیزات های های تکت سرمایه گذاری شده و در همین راستا سی تی ۳۲، سی تی ۱۶۰ و سیتی آنژیو در بیمارستان امام رضا(ع) افتتاح شده است.
جنتی، درخصوص مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور در خردادماه امسال به آذربایجان شرقی افزود: در این سفر ۵۰ میلیون یورو برای تجهیز بیمارستان سرطان جامع، ۴۰ میلیارد تومان برای تجهیز خوابگاه متاهیلین، ۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان بناب، مردانی آذر و امام رضا(ع) تبریز، که ۳۰۰ میلیارد تومان از محل مولد سازی و ۳۰۰ میلیارد تومان از محل برنامه بودجه، ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خانه های بهداشت مناطق محروم از محل مس ایران، ۴۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان مرند که ۲۰۰ میلیارد تومان از محل مولد سازی و ۲۰۰ میلیارد تومان از سوی برنامه بودجه مصوب شده است.
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین خبر از ساماندهی مرکز باباباغی داد و تصریح کرد: درشرایط کنونی ما مقوله ای به نام جذام نداریم و مرکز جذامیان تبریز به مرکز نگهداری و درمانی بیماران روانی مزمن است،و افرادی که به عنوان جذامی در این مرکز هستند به نوعی خودشان خودشان تمایل دارند در آن محل باشند و در نهایت این محل برای به عنوان جایگزین بیمارستان سینا اختصاص خواهد یافت.
جنتی فرسودگی بیمارستان ها ومراکز درمانی آذربایجان شرقی را یکی از عمده ترین چالش ها و مشکلات حوزه درمان و بهداشت آذربایجانشرقی بر شمرد و گفت: بر اساس بررسی های به عمل آمده ۷۰ درصد بیمارستانهای استان بالای ۶۰ سال عمر دارند، که این وضعیت به هیچ عنوان برای جمعیت چهار میلیونی استان و با احتساب خدمات به جمعیت بالغ بر ۱۰ میلیونی شمال غرب کشور، درخور آن نبوده و در مواقع اضطراری نیز از تاب آوری لازم برخوردار نخواهد بود.
وی در ادامه جذب سرمایه گذاران را یکی از برنامه های اولویت دار دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد و افزود: متاسفانه تاکنون در این زمینه موفقیت های چندانی نداشته ایم اما سازو کار و تسهیلات لازم را در این رابطه فراهم کرده و از حضور سرمایه گذاران به شدت استقبال می کنیم.
وی اذعان کرد؛رسیدن به استانداردهای قابل قبول در بخش سلامت بدون همکاری رسانه ها و آحاد جامعه تا حدودی غیر ممکن است اما شعار ما در دانشگاه علوم پزشکی تبریز “هر روز یک گام به جلو” است و لازم است همه ما در این راستا دست همکاری را بیش از این بفشاریم.
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بحث بدهی های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین رسانه ها عنوان داشت: این دانشگاه بالای یک هزار میلیارد تومان بدهی دارد اما در مقابل مطالبات دانشگاه ارقام چندانی نیست.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه در راستای تحقق برنامه استراتژیک و راهبردی و با هدف جذب نخبگان برای فعالیت در بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی مصاحبه استخدامی با ۱۸ نفر از نخبگان معرفی شده توسط بنیاد ملی نخبگان انجام شد.
جنتی تصریح نمود:در راستای برنامه جذب نخبگان و مستعدان برتر در دستگاههای اجرایی، تیمی حرفهای شامل گروهی از اساتید دانشگاه، حوزه معاونت توسعه، مدیریت منابع انسانی و افراد متخصص در این زمینه افراد واجد شرایط از طرف سازمان امور استخدامی برای انجام مصاحبه معرفی شده و از نخبگان مصاحبه های تخصصی را انجام دادند.
دکتر جنتی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز امیدوار است با پیگیری برنامه جذب نخبگان علاقهمند به فعالیت در زمینه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، سطح کیفی خدمات بهداشتی درمانی استان را ارتقأ دهد و در این برنامه تعداد ۱۸ نفر از نخبگان از طرف سازمان امور استخدامی کشور جهت ارزیابی و مصاحبه معرفی شده بودند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰