تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
کد خبر : 5379

پایان خط برای ۱۴ اوباش خطرناک تبریز؛ طرح رعد ۵ به‌طور موفق اجرا شد

پایان خط برای ۱۴ اوباش خطرناک تبریز؛ طرح رعد ۵ به‌طور موفق اجرا شد
فصل تدوین- 14نفر از اراذل و اوباش سابقه‌دار در قالب طرح رعد 5 در تبریز بازداشت و همچنین سلاح و اقلام غیرمجاز نیز کشف و ضبط گردید.

 

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی خبر از بازداشت ۱۴ نفر از اراذل و اوباش خطرناک در شهر تبریز در قالب طرح رعد ۵ داد.
سردار علی محمدی افزود:این افراد، که سابقه جرایمی همچون زورگیری، اخاذی،  و … داشتند، در عملیات ویژه پلیس دستگیر شدند.

تشریح عملیات
سردار علی محمدی، فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی، در این خصوص اعلام کرد: «در راستای اجرای طرح رعد ۵ وارتقاع امنیت اجتماعی و مقابله با اراذل و اوباش، مأموران امنیت عمومی استان با اشراف اطلاعاتی و اقدامات فنی، محل فعالیت این افراد را شناسایی کردند. پس از هماهنگی با مراجع قضائی، در عملیاتی برنامه‌ریزی‌شده، این افراد بازداشت و مقادیری سلاح کمری ، شکاری و سلاح سرد از آن‌ها کشف شد.»

پیام پلیس به مخلان امنیت
وی تأکید کرد و اطمینان داد: امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است. برخورد با هنجارشکنان به‌صورت قاطع و قانونی ادامه خواهد داشت و با همراهی تشکیلات قضایی برخورد سخت قانونی با این هنجارشکنان خواهد بود.
سردار محمدی با قدردانی از همکاری مردم، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک یا مخل امنیت، از طریق فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع‌رسانی کنند. وی افزود: «حضور به‌موقع و تخصصی نیروهای پلیس تضمین‌کننده آرامش در جامعه است.»

امنیت عمومی؛ اولویت بی‌قیدوشرط پلیس تبریز

این اقدام، بخشی از تلاش‌های نیروی انتظامی در مقابله با مجرمان حرفه‌ای و بازگرداندن آرامش به محله‌های آسیب‌دیده است که مردم تبریز نیز بارها در سنوات قبل با قدردانی از این نوع اقدام ها، حمایت خود را از طرح‌های امنیتی پلیس ابراز کرد ه و خواهند کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.