تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 آذر 1402 - 16:51
کد خبر : 4619

رئیس دانشگاه تبریز:

رویکرددانشگاه تبریز حرکت به سمت نوآوری در تمام زمینه ها است

رویکرددانشگاه تبریز حرکت به سمت نوآوری در تمام زمینه ها است
فصل تدوین-رئیس دانشگاه تبریز گفت: ۱۳ محصول فناورانه و دانش‌بنیان که در پردیس دانشگاه تبریز رونمایی شده که این محصولات جدید در سایه تلاش نخبگان و دانشجویان حاصل گردیده است.

فصل تدوین-رئیس دانشگاه تبریز گفت: ۱۳ محصول فناورانه و دانش‌بنیان که در پردیس دانشگاه تبریز رونمایی شده که این محصولات جدید در سایه تلاش نخبگان و دانشجویان حاصل گردیده است.
​به گزارش خبرنگار ما از تبریز؛«صفر نصرالله‌زاده» در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه، افزود: ما درصدد راه اندازی مراکز نوآوری در دانشکده های فیزیک، برق و مکانیک و کشاورزی هستیم و برای این مراکز اعتباری معادل ۸۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به نقش نوآوری و توجه به ارتباط دانشگاه با صنعت و تولید تصریح کرد: نوآوری و توجه به ارتباط دانشگاه با صنعت و تولید از عامل موثر در توسعه پایدار کشور می باشد.
​نصرالله زاده با تاکید بر عزم و اراده استادان و دانشجویان این مجموعه علمی برای ایجاد و راه اندازی مراکز رشد، گفت: رویکرد محوری این دانشگاه حرکت به سمت نوآوری در تمام زمینه ها و رشته های تحصیلی است.
رئیس دانشگاه تبریزبا اشاره به رونمایی تعداد ۱۳ محصول جدید دانش‌بنیان و افتتاح آزمایشگاه تخصصی حوزه‌ مهندسی نفت و پتروشیمی در دانشگاه تبریز، یادآور شد: درحال حاضر دانشگاه های آذربایجان شرقی و دانشگاه تبریز به‌ عنوان حامیان برتر پژوهش و فناوری در کشور به شمار می رود و در این مسیر اهتمام جدی وجود دارد.

نصرالله زاده با تاکید بر ضرورت تاثیر پژوهش و فناوری در حل مشکلات جامعه، گفت: ما باید به‌ دنبال تحقیقات کاربردی در تمامی علوم ازجمله علوم پایه و علوم انسانی باشیم و با دسترسی به فناوری های جدید توان رقابت پذیری را ارتقا دهیم زیرا شیوه های قدیمی، رقابت پذیری علمی را غیرممکن می کند.
​وی از صعود ۲۰۰ پله ای این دانشگاه در رتبه بندی جهانی (تایمز) طی ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: دانشگاه تبریز هم اکنون در ایران به عنوان مرکز علمی و تحقیقاتی چهارم در بین دانشگاه های ایران به شمار می رود و بر اساس آخرین آمارهای مربوط به پژوهش و تعداد مقالات چاپ شده توسط استادان این مجموعه علمی رتبه اول کشوری را در اختیار دارد و در این حوزه طی ۲ سال اخیر ۳۵۰ دانشگاه مختلف در جهان را پشت سر گذاشته ایم.

نصرالله زاده یکی از راهکارهای عملی و موثر در حفظ جایگاه و منزلت نخبگان علمی را توسعه واحدهای نوآور برشمرد و اظهار داشت: با ایجاد و راه اندازی این واحدها می توان جلوی فرار نحبگان علمی از کشور را با فراهم سازی زمینه های خلاقیت و تبدیل علم به ثروت گرفت.

رئیس دانشگاه تبریز؛ یکی از راهکارهای عملی و موثر در حفظ جایگاه و منزلت نخبگان علمی را توسعه واحدهای نوآور بیان و اظهار کرد: با ایجاد و راه اندازی این واحدها می توان جلوی فرار نحبگان علمی از کشور را با فراهم سازی زمینه های خلاقیت و تبدیل علم به ثروت گرفت.
رئیس دانشگاه تبریز؛ مهاجرت و  فرار نخبگان علمی از کشور به خارج را از واقعیات موجود جامعه دانست و با تاکید بر اینکه باید زمینه های فعالیت این افراد در دانشگاه ها و مراکز مختلف تولیدی و صنعتی ایجاد شود، متذکر شد: مسایلی همچون معیشت، درآمد و فرهنگ سازی و ارتقای جایگاه از جمله عناصر مورد نیاز برای فعالیت نخبگان و اساتید دانشگاهی در حوزه های مختلف است که در این زمینه همکاری و تعامل با رسانه ها نقش کلیدی دارد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز تمام امکانات خور را برای ترقی و ارتقای جایگاه نخبگان و استادان برجسته به کار می گیرد، از اختصاص ۴۰ هکتار از اراضی تحت مالکیت دانشگاه تبریز برای تامین مسکن استادان خبرداد و اظهار داشت: آنچه که امروز دانشگاهیان بیش از مسایل مالی به آن نیاز دارند، حرمت جامعه به آنها است.
نصرالله زاده بهره مندی کشور از نخبگان در عرصه های گوناگون را یکی از رسالت های مهم دانشگاه ها و مراکز علمی برشمرد و با بیان اینکه باید همه صادقانه برای ظهور و بروز استعدادهای نخبه تلاش کنیم، ادامه داد:گستردگی فعالیت دانشگاه ها و انجام تحقیقات و پژوهش های علمی امید را به جامعه تزریق می کند، چون علم ثروت آفرین است و ثروتمندی کشور جز با توسعه دانشگاه ها میسر نخواهد شد.

نصرالله زاده از فعالیت تعداد ۱۰۸ شرکت دانش بنیان در دانشگاه تبریز خبر داد و افزود:این شرکت های دانش بنیان زمینه ای بسیار مستعد و مهم برای انجام کارهای پژوهشی و تبدیل علم به ثروت به شمار می رود.

وی در پایان عنوان کرد: ما در سطح کشور و به ویژه در دانشگاه تبریز نخبه‌هایی داریم که گنیجه علمی محسوب می شوندو همه باید کمک کنیم تا دانشجویان دانشگاه امکان و شرایط پیشرفت داشته و استعداد آن‌ها بروز دهند و اگر موانعی هم هست برطرف کنیم تا فکر مهاجرت در ذهن آنان نباشد و پویایی در جامعه توسعه یابد./ فرید فرج پور

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.