تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
کد خبر : 5635

موزه‌های آذربایجان شرقی با ۱۸۰ هزار بازدیدکننده نوروزی رکورد زدند

موزه‌های آذربایجان شرقی با ۱۸۰ هزار بازدیدکننده نوروزی رکورد زدند
فصل تدوین-معاون گردشگری استان آذربایجان‌شرقی، از ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۹ فروردین ۱۴۰۳ بیش از ۱۸۰ هزار بلیت برای بازدید از موزه‌های استان به فروش رسیده که نشان‌دهنده رشد ۴۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

فصل تدوین-معاون گردشگری استان آذربایجان‌شرقی، از ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۹ فروردین ۱۴۰۳ بیش از ۱۸۰ هزار بلیت برای بازدید از موزه‌های استان به فروش رسیده که نشان‌دهنده رشد ۴۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛علیرضا بایرام‌زاده، معاون گردشگری استان امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در میراث فرهنگی استان اظهار کرد: موزه‌های آذربایجان شرقی در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴ با استقبال بی‌سابقه گردشگران مواجه شدند و بیش از ۱۸۰ هزار بلیت برای بازدید از این موزه‌ها فروخته شد. این تعداد بازدید، نشان‌دهنده رشد ۴۵ درصدی نسبت به سال گذشته است.

وی، این افزایش چشمگیر را نتیجه اقدامات مؤثری همچون استقرار راهنمایان گردشگری، تجهیز موزه‌ها به فناوری‌های نوین و افزایش ساعات بازدید دانست. فناوری QR Code تجربه بازدید را متحول کرد.

به گفته بایرام‌زاده استفاده از کدهای QR در موزه‌ها، که دسترسی به اطلاعات آثار را تسهیل کرده، نیز تأثیر زیادی در جلب نظر گردشگران داشته است.

وحید نواداد، معاون میراث‌فرهنگی استان، تأکید کرد که این فناوری به تجربه بازدید کنندگان تحول بخشیده و با توجه به تبلیغات هدفمند در رسانه‌ها، آذربایجان شرقی به مقصدی برجسته برای گردشگری فرهنگی تبدیل شده است. با ادامه تعطیلات نوروزی، پیش‌بینی می‌شود که روند افزایشی بازدیدها همچنان ادامه یابد، و مسئولان استان برنامه‌هایی برای ارتقای کیفیت خدمات گردشگری دارند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.