تاریخ انتشار : شنبه 8 مهر 1402 - 21:09
کد خبر : 4482

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی خبرداد:

سومین همایش بین المللی حسابداری درتبریزبرگزارمی گردد/ اعتماد خانواده ها به دانشگاه آزاد بزرگترین امتیاز است

سومین همایش بین المللی حسابداری درتبریزبرگزارمی گردد/ اعتماد خانواده ها به دانشگاه آزاد بزرگترین امتیاز است
فصل تدوین-بیش از دو دهه است که همایش سراسری حسابداری ایران به عنوان بزرگترین رویداد علمی حسابداری کشور در دانشگاه‌های دولتی سراسر کشور برگزار می‌شود.

فصل تدوین-بیش از دو دهه است که همایش سراسری حسابداری ایران به عنوان بزرگترین رویداد علمی حسابداری کشور در دانشگاه‌های دولتی سراسر کشور برگزار می‌شود.
​به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛دبیرخانه مرکزی این همایش در دانشگاه الزهرا قرار داشته و هماهنگی لازم بین دانشگاه‌های کشور را در راستای برگزاری سالانه این رویداد علمی عهده‌دار می‌باشد.
این سلسله همایش‌ها، دست آوردهای مهمی برای رشته به ارمغان داشته است که از جمله می‌توان به توسعه کیفی رشته حسابداری در مقاطع تحصیلی مختلف و بازنگری اساسی سرفصل دروس رشته و گردهمایی و تبادل نظر دانشجویان مقطع دکتری حسابداری کشور در خصوص رساله‌ها اشاره نمود.
​این همایش بیست دوره در سال‌های گذشته برگزار شده و مجوز بیست‌ویکمین دوره آن در سال ۱۴۰۰ با پیگیری‌ها و مذاکرات دکتر رسول برادران‌حسن‌زاده دانشیار گروه حسابداری واحد تبریز برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور برای واحد تبریز اخذ شده است.
​بر این اساس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آذربایجان شرقی درخصوص این رخدادهای مهم گفت: ایجاد واحدهای دانش بینان و مجموعه فناورانه در این واحد دانشگاهی حاکی از حرکت جدی این دانشگاه و توجه آن به این مهم می باشد.
​آرش رنجبران در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه درخصوص برگزاری ۲ رویداد پژوهشی و فناورانه به میزبانی این واحد دانشگاه ضمن اشاره به  برگزاری بیست و یکمین همایش ملی حسابداری ایران و سومین همایش بین المللی حسابداری افزود: این همایش با محوریت اصلی” آینده پژوهشی در حسابداری، گزارشگری پایداری و تاب آوری کسب و کارها، ۱۲ و ۱۳ مهرماه جاری در تبریز برگزار می شود.
امروز مهم ترین امتیاز دانشگاه آزاد اعتماد خانواده ها است
​وی خاطر نشان شد: امروز مهم ترین سرمایه این دانشگاه و بزرگترین امتیاز آن اعتماد خانواده ها به دانشگاه آزاد است که صرفا به دنبال اخذ مدرک از دانشگاه نبوده اند بلکه به دنبال آینده فرزاندان خود هستند و دانشگاه آزاد با عملکرد و تغییر مسیر خود نشان داد که دغدغه آنان را برآورد می کند.
رنجبران تصریح کرد: آن چه مسلم است این است که تلاش دانشگاه آزاد برای تحقق کسب مرجعیت عملی یکی از اهداف سند بنیادین و تحولی دانشگاه آزاد بوده و یکی از بخش هایی که این اولویت را عنیت می بخشد برگزاری همچون همایش ها می باشد.

​رئیس دانشگاه آزاد تبریز با تاکید بر اینکه برای نخستین بار یکی از معتبرترین همایش های حسابداری در دانشگاهی غیردولتی برگزار خواهد شد،اظهار داشت؛ مهمانان شاخص و ویژه در این همایش از معاونان وزارت اقتصاد، سازمان بورس، معاونان بانک مرکزی، دبیر کل حسابداران رسمی ایران و اعضای اتاق بازرگانی کشور حضور خواهند داشت و هزینه های همایش از سوی اسپانسر ها و حامیان شرکت کننده تامین گردیده و بار مالی متوجه این مرکز نخواهد بود.

در ادامه این نشست؛دبیر عملی بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری نیز به تاریخچه رشته حسابداری در واحد تبریز طی سخنانی گفت:  نخستین دانشجویان کارشناسی در این رشته در سال ۱۳۶۷پذیرش شدند، در ۱۳۸۵ دانشجوی کارشناسی ارشد و در سال ۱۳۹۳ اولین ورودی دکترا در این دانشگاه اتفاق افتاد و در سال ۱۳۹۴ در حوزه مالی و در مهندسی مالی نیز در دو مقطع ارشد و دکترا پذیرش شدند.

«رسول برادران» افزود:با توجه به قدمت این دانشگاه در حسابداری و تاثیر گذار بودن آن در سطح کشور، مجوز نخستین مجله پژوهشی را نیز به نام این واحد کسب کردیم که سه شماره آن چاپ شده و شماره چهارم نیز در کنگره توزیع می شود و همین ویژگی ها، موجب شد تا امتیاز میزبانی همایش به دانشگاه آزاد تبریز داده شود.

وی بیان کرد: میزبان این همایش از سوی دبیرخانه مرکزی که در دانشگاه های تهران، الزهرا و علامه طباطایی مستقر است مشخص می شود و این برای نخستین بار است که میزبانی به دانشگاه غیردولتی داده می شود.

برادران به الزام شرکت های بورسی به افشای اجباری گزارشگری پایدار اشاره کرد و گفت: این موضوع که این گزارشگری چگونه انجام شود در این همایش دنبال می شود و سعی می کنیم تا اندیشکده این گزارشگری را نیز بنام تبریز بنا کنیم.

برادران ادامه داد: داوری های این همایش در پنج لایه تخصصی و از بین ۲۸۰ مقاله رسیده صورت گرفته و بیش از ۱۶۰ مقاله پذیرفته شده که در چهار سالن به صورت همزمان ارایه می شوند و حضور جامعه حسابداری به عنوان ساعت آموزشی برای اعضای جامعه حسابداری تلقی می شود.

وی گفت: همچنین مقالات برگزیده در هشت مجله معتبر عملی کشور چاپ می شود و در واقع در این همایش، بعد علمی حسابداری در کنار بعد حرفه ای و صنعتی آن خواهد بود.

دبیر اجرایی همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در مهندسی عمران نیز اظهار داشت: مقاله های ارایه شده در این همایش دارای امتیاز پژوهشی در مقطع ارشد و دکترا خواهد بود و از همه شرکت ها، صاحبان صنایع و علاقه مندان برای حضور در این همایش سه روزه دعوت می کنیم تا دستاوردهای خود را در نمایشگاه جانبی این همایش ارایه کنند.

« روزبه دبیری » بیان کرد: این همایش در ۱۴ محور ژئوتکنیک و زمین شناسی، مدیریت منابع آب، کارآفرینی و اقتصاد در عمران، سازه های دریایی، راه و ترابری، نقشه برداری، مدیریت ساخت، سازه و زلزله، مدیریت بحران، انرژی و ساختمان، سازه های هیدرولیکی، رفتارنگاری و ابزار دقیق سازه ها، اینترنت اشیا و ساختمان های هوشمند و مصالح و فناوری های نوین در مهندسی عمران برگزار خواهد شد.

“”مهدی زینالی، دبیر اجرایی ۲۱امین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری “” نیز در ادامه گفت: با توجه به این‌که ۶۰ حامی مالی و معنوی در این همایش وجود دارد، نیازی به بودجه دانشگاهی نداریم و تلاشمان بر این است که حامیان این همایش در مورد پایداری و تاب آوری کارهای انجام شده را در غرفه‌ها ارائه کنند.

وی افزود: تفاهم نامه بین سازمان بورس کشور و دانشگاه و دو قرارداد برون دانشگاهی با شرکت گاز استان و مس آذربایجان از جمله اقداماتی است که در این همایش انجام می‌گیرد.

مهلت ارسال مقالات به این همایش ۳۰ دی ماه، اعلام نتایج در ۱۵ بهمن، مهلت ثبت نام در همایش ۳۰بهمن و تاریخ برگزاری آن هفتم تا نهم اسفند ماه سالجاری در دانشگاه تبریز است.

گفتنی است: بیست و یکمین همایش ملی حسابداری ایران و سومین همایش بین المللی حسابداری ایران با محوریت ذیل برگزار خواهد شد.

محورهای همایش:

  • انگیزه ها و محرک های گزارشگری پایداری (محیطی، اجتماعی و راهبری)
  • پیامدهای اقتصادی فعالیت های گزارشگری پایداری و محیطی، اجتماعی و راهبری
  • اندازه گیری ریسک ها، هزینه ها و معرض های خطر محیطی
  • پایداری در قوانین و مقررات، متون دینی، ادبیات و  فرهنگ ایران
  • اندازه گیری، گزارشگری و افشای رویه های مرتبط با پایداری
  • استفاده از اندازه ها، اطلاعات و سیستم های کنترل پایداری برای مباشرت، راهبری و تصمیم گیری درون شرکتی
  • تعامل گزارشگری پایداری با ساختار و فعالیت های راهبری
  • چالش های بکارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری پایداری
  • تجزیه و تحلیل رژیم های مختلف اندازه گیری و گزارشگری پایداری
  • افشاهای پایداری و قوانین و مقررات ایران
  • چارچوب گزارشگری پایداری برای صنایع خاص
  • مورد کاوی در هر یک از استانداردها و یا  ابعاد پایداری (محیطی، اجتماعی، راهبری و اقتصادی)
  • پایداری، مدیریت ریسک، کنترل های داخلی
  • اصول سرمایه گذاری و تامین مالی پایدار
  • اتصال نقشه حساب گزارش های پایداری و گزارش های مالی
  • پایداری، تامین مالی و تاب آوری
  • تاب آوری بیرونی و درونی بنگاه  ها
  • آب مجازی و اندازه گیری هزینه مصرف آب از منظر پایداری
  • مصرف انرژی و اندازه گیری هزینه انرژی از منظر پایداری
  • پایداری، بهبود عملکرد و مهار تورم
  • اطمینان بخشی به گزارش های پایداری
  • پایداری،سرمایه گذاری و رشد تولید
  • گزارشگری پایداری در بخش عمومی

ساختار سازمانی همایش

رئیس همایش: دکتر آرش رنجبران
دبیر علمی همایش: دکتر رسول برادران حسن‌زاده
دبیر اجرایی همایش: دکتر مهدی زینالی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.