تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
کد خبر : 5644

بازدید داستان مرکز آذریایجان شرقی از پلیس فتا و پلیس‌های تخصصی؛لزوم بهره مندی از تکنولوژی مدرن و افزایش دانش روز در حوزه سایبری

بازدید داستان مرکز آذریایجان شرقی از پلیس فتا و پلیس‌های تخصصی؛لزوم بهره مندی از تکنولوژی مدرن و افزایش دانش روز در حوزه سایبری
فصل تدوین-محبوب عليلو از بخش‌های مختلف پلیس فتا و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان بازدید به عمل آورد.

به گزارش خبرنگار ما در آذربایجان شرقی،دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی هدف از این بازدید را آمادگی مراجع یاد شده در ایام تعطیلات در پیش رو همچنین ارزیابی عملکرد و بررسی مسایل و چالش‌های موجود دانست و ضمن بازبینی سامانه‌های پلیس فتا و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و همین طور بررسی اقدام های صورت گرفته برخی پرونده ها و گزارش ها پرداخت و بر لزوم آمادگی ضابطان در انجام ماموریت‌های مربوط به عید سعید فطر و دور دوم سفرهای تعطیلات نوروزی تاکید و نکاتی در این خصوص ارایه کرد.
▫️محبوب علیلو در راستای تقویت عملکرد دستگاه‌های انتظامی و ضابطان و ارتقای امنیت و آسایش شهروندان به تجهیز شدن پلیس فتا و پلیس‌های تخصصی آن به تکنولوژی مدرن و افزایش دانش روز در حوزه سایبری تاکید کرد و افزود: توجه بر این موضوع در انجام ماموریت ها و خروجی کار اثرگذار خواهد بود.

▫️وی همچنین در جریان این بازدید، نکات و رهنمودهای لازم در خصوص مسایل حقوق قضایی و امنیتی به مسوولان و کارکنان ارایه نمود.

▫️دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی از تحت نظرگاه و بازداشتگاه های پلیس تخصصی نیز بازدید و بر لزوم رعایت حقوق شهروندی افراد تحت نظر و ضرورت تقویت نقاط ضعف و بهبود شرایط موجود تاکید کرد.
⚖️ روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.